περισσότερες πόλεις...

 
(3.89) +2
16-25 ευρώ *
* (τιμή κατά άτομο χωρίς κρασί)
κουζίνα:  κρητική κουζίνα
αριθμός κριτικών: 3
+30 6975103055
Ικαριέων & Ορφέως 34 , Γκάζι, Αθήνα
φαγητό
(4)
υπηρεσίες
(4)
ατμόσφαιρα
(3.7)
apostol1983 is Βρίσκομαι στο MAMMA MIA,...
δείτε το προφίλ του apostol1983
103

follow member
Μετα απο ένα χρόνο περίπου ξανά επισκεφτήκαμε το μαγαζί και...
κριτική από apostol1983 από topadvisor for mobile
25/11/2012
συνολικά: 4.3

κόστος: 16-25 ευρώ
φαγητό: 4
υπηρεσίες: 5
ατμόσφαιρα: 4


Μετα απο ένα χρόνο περίπου ξανά επισκεφτήκαμε το μαγαζί και μείναμε και πάλι απόλυτα ικανοποιημένοι! Το φαγητο πολυ καλο.....απο τους κοχλιους μέχρι τα παραδοσιακά μακαρουνια και απο το απακι μέχρι το τοπικό κρασί. Το σέρβις καλο και ευγενικό και τιμές εναρμονισμενες με την εποχή. Μερίδες τεράστιες! 4 άτομα 85? με πολλά ορεκτικα και κρασί! Περ απο τα κυρίως.

παραγγελία:


deipnosofistis is Βρίσκομαι στο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ...
δείτε το προφίλ του deipnosofistis
294

follow member
Καινούργια άφιξη στο Γκάζι, που δεν είχε εστιατόριο με...
κριτική από deipnosofistis από topadvisor for web
8/10/2011
συνολικά: 3.3

κόστος: 16-25 ευρώ
φαγητό: 4
υπηρεσίες: 3
ατμόσφαιρα: 3


Καινούργια άφιξη στο Γκάζι, που δεν είχε εστιατόριο με Κρητική κουζίνα. Επίσκεψη το προηγούμενο Σάββατο. Χαμογελαστή η ιδιοκτήτρια που μας καλοσώρισε. Αρκετά πιάτα και ορεκτικά. Δεν είμαι ειδικός στην Κρητική κουζίνα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω την αυθεντικότητα των πιάτων. Με ξάφνιασε ευχάριστα η λίστα των κρασιών που είχε μόνο επιλεγμένες ετικέτες από Κρητικούς παραγωγούς που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει μεγάλα βήματα στην οινοποίηση τους. Ξεκινήσαμε με Γεραπετριτικη τυροσαλατα, Ανωγειανη μελιτζανοσαλατα, Αυγά με στακα, Σφακιανη πίτα, Πιπεριές γεμιστες με μυζηθρα, Κρητική σαλάτα. Εξαιρετικά όλα και χορταστικές μερίδες. Ξεχώρισα την τυροσαλάτα και μελιτζανοσαλάτα και τα αυγά με τη στάκα. οι αμανιτες τηγανιτοι, που καθυστέρησαν πολύ να έρθουν, ήρθαν μετά το ένα κυρίως πιάτο, δεν ήταν πετυχημένοι. Από κυρίως πήραμε Μακαρουνια σκιουφιχτα και χοιρινη τηγανια. Η χοιρινή τηγανιά ήταν πολύ καλή, νόστιμη και τρυφερή. Τα μακαρούνια ενώ θα έπρεπε να είναι βελούδινα δεν ήταν. Ήταν μάλλον "al dente" που είναι αποτυχία για αυτό το πιάτο. Συνολικά, πολύ ευγενικό και χαμογελαστό σερβις από την Κυρία, μάλλον ιδιοκτήτρια. Καλή προσπάθεια στο φαγητό, κυρίως στα πρώτα πιάτα, ορεκτικά. Δεν απέφυγαν τις αστοχίες στην κουζίνα, καθώς στο timing δεν το πέτυχαν καθόλου, αργούσαν τα πιάτα, ήρθαν με λάθος σειρά, χρειάζονται βελτίωση. τα τέσσερα αστέρια τα βάζω για τις αλοιφές που ήταν χειροποίητες και πολύ πετυχημένες. Παιδικές ασθένειες που αν υπάρχει διάθεση θα διορθωθούν και θα είναι πολύ καλύτερα. θα ξαναπάω και περιμένω να δω βελτίωση. Συνολικά πληρώσαμε 70 ευρώ αλλά με πάρα πολλά ορεκτικά.

παραγγελία: Γεραπετριτικη τυροσαλατα, Ανωγειανη μελιτζανοσαλατα, Αυγά με στακα, Πιπεριές γεμιστες με μυζηθρα, Κρητική σαλάτα, Μακαρουνια σκιουφιχτα, Χοιρινη τηγανια, Σφακιανη πίτα


apostol1983 is Βρίσκομαι στο MAMMA MIA,...
δείτε το προφίλ του apostol1983
103

follow member
Super σε όλα. Και πολυ καλο φαγητο και πολυ καλές λογικές...
κριτική από apostol1983 από topadvisor for mobile
19/9/2011
συνολικά: 4.0

κόστος: 16-25 ευρώ
φαγητό: 4
υπηρεσίες: 4
ατμόσφαιρα: 4


Super σε όλα. Και πολυ καλο φαγητο και πολυ καλές λογικές τιμές......επιτέλους!!!!

παραγγελία:


αλλάξτε το avatar σας

το avatar σας έχει προστεθεί με επιτυχία!
υπήρξε πρόβλημα κατά την προσθήκη του avatar σας!
x

τοποθεσία μέρους για Φαγητό ΑΜΠΑΚΑΣ

x