περισσότερες πόλεις...

 
(3) +3
16-25 ευρώ *
* (τιμή κατά άτομο χωρίς κρασί)
κουζίνα:  bar/club restaurants
αριθμός κριτικών: 3
+30 2103426322
Σωφρονίου 2, Γκάζι, Αθήνα
φαγητό
(3)
υπηρεσίες
(2.7)
ατμόσφαιρα
(3.3)
deipnosofistis is Βρίσκομαι στο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ...
δείτε το προφίλ του deipnosofistis
294

follow member
πήγα χθες το βράδυ. το είχα δει πολλές φορές, είχα ακούσει...
κριτική από deipnosofistis από topadvisor for web
22/9/2010
συνολικά: 3.3

κόστος: 16-25 ευρώ
φαγητό: 3
υπηρεσίες: 3
ατμόσφαιρα: 4


πήγα χθες το βράδυ. το είχα δει πολλές φορές, είχα ακούσει αλλά δεν είχε τύχει να πάω. Πήγαμε για ποτό/κρασί και όχι για φαγητό. ωραίος κόσμος, νεολαία κυρίως θυμίζει κάτι από bar σε νησί. Χαμηλός φωτισμός ατμοσφαιρικός, ωραία μουσική. Πήραμε κρασί κόκκινο. Ο πιτσιρικάς που μας σέρβιρε εξαιρετικά ευγενικός αλλά άπειρος και αγχωμένος. πίεσε το φελό και τον έσπασε. πήγε στην κουζίνα να βγάλει και το υπόλοιπο. Του είπαμε ότι πρέπει να φέρει νέο μπουκάλι και να το ξανανοίξει. Μάλλον το είπα με την γνωστή μου ικανότητα να αγχώνω τους ανθρωπους, οπότε ο σερβιτόρος έτρεξε και μας έφερε νέο μπουκάλι αλλά τρέμανε τα χέρια του ανθρώπου και φοβόταν να το ανοίξει. :) τον βοηθήσαμε και το ανοιξαμε μόνοι μας. Είπαμε να πάρουμε και μια ποικιλία τυριών. Μας απάντησε ότι επειδή αλλάζουν κουζίνα δεν υπάρχει η δυνατότητα για τυριά παρά μόνο για 2-3 σαλάτες, pasta, και μπρουσκέτα. Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω αλλά τον είχα αγχώσει ήδη αρκετά και είπα να μην το συνεχίσω. Την μπρουσκέτα που πήραμε δεν την δοκίμασα αλλά η παρέα μου την έφαγε και μου είπαν ότι ήταν καλή. Εν κατακλείδει, θα ξαναπάω για φαγητό για να έχω άποψη πρίν καταλήξω. Είναι τρανό παράδειγμα πως το προσωπικό όταν είναι πραγματικά ευγενικό, ότι λάθος και να συμβεί, περνάει σε δεύτερη μοίρα και το προσπερνάς. τα 3 αστέρια για την προσπάθεια και την ευγένια.

παραγγελία: μπρουσκέτα, Παράγκα Κυρ Γιάννη


3

follow member
Πρόσφατα δοκίμασα την κουζίνα του Α Liar Man και μπορώ να...
κριτική από Cook Lee από topadvisor for web
21/3/2010
συνολικά: 2.3

κόστος: 16-25 ευρώ
φαγητό: 3
υπηρεσίες: 2
ατμόσφαιρα: 2


Πρόσφατα δοκίμασα την κουζίνα του Α Liar Man και μπορώ να πω ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Το menu περιέχει απλά και νόστιμα κυρίως πιάτα, αλλά υστερεί ως προς τα γλυκά. Η ατμόσφαιρα είναι λίγο busy για εστιατόριο. Ίσως θα πρεπει να γίνει καλύτερος διαχωρισμός των χώρων του εστιατορίου και του bar. Εκτός βέβαια αν δε σας ενοχλεί να ακουμπούν οι θαμώνες τα ποτά στο τραπέζι που τρώτε, ή στη χειρότερη να έχετε κάποιον πάνω από το κεφάλι σας καθ'όλη τη διάρκεια του γεύματος σας!!

παραγγελία: κοτόπουλο στη σχάρα, κοτόπουλο με μαυροδάφνη, ραβιόλια


fuzzy is i am at BLUEFIELD BURGER...
δείτε το προφίλ του fuzzy
162

follow member
Το επισκέφθηκα απόψε μετά από πολύ καιρό. Κλασσικό στέκι...
κριτική από fuzzy από topadvisor for mobile
20/3/2010
συνολικά: 3.3

κόστος: 16-25 ευρώ
φαγητό: 3
υπηρεσίες: 3
ατμόσφαιρα: 4


Το επισκέφθηκα απόψε μετά από πολύ καιρό. Κλασσικό στέκι στον Κεραμεικό, bar-restaurant που έχει κρατήσει το στυλ του εδώ κ αρκετά χρόνια. Η ατμόσφαιρα πολύ καλή, φέρνει κάτι από κυκλαδονήσι, πολύς κόσμος και η εξυπηρέτηση υστερουσε λίγο σε ταχύτητα λόγω αυτού. Το φαγητό καλό, δοκιμάσαμε ταλιατελες με γαρίδες, κοτόπουλο με μαυροδάφνη, κοτόπουλο στην σχάρα, όλα πολύ νόστιμα. Θα ξαναπάμε!

παραγγελία: ταλιατελες με γαρίδες, κοτόπουλο με μαυροδάφνη, κοτόπουλο στην σχάρα


αλλάξτε το avatar σας

το avatar σας έχει προστεθεί με επιτυχία!
υπήρξε πρόβλημα κατά την προσθήκη του avatar σας!
x

τοποθεσία μέρους για Φαγητό A LIAR MAN

x